FZ 07 Owners Club banner

1 - 3 of 3 Posts

·
Registered
Joined
·
228 Posts
Discussion Starter #1 (Edited)
I need so some advice.

I just set up the fender eliminator - I connected the blinkers and they are working fine. But I cannot get the rear plate light to work nor the break light.

The two wires coming from the bike is a black and blue and from the plate light is a red and black. I tried all ways to connect these wires but the rear lights will not work. I tested the plate light and i know it works. Any suggests on what I am doing wrong?
For the blinkers i connected black to black and red (from the blinker wire) to white (from the bike).
 

·
Registered
Joined
·
4 Posts
Did your "eliminator" NOT have wiring instructions??? The Yoshi does. If you cannot find them, pm me and I'll find mine and tell ya the wire connections I have. With the Yoshi I just spliced the two tag-light wires and that was all that was needed. Certainly, nothing was done with the tail-light/brake-light wiring at all. The latter isn't a part of the stuff one removes.
 

·
Registered
Joined
·
228 Posts
Discussion Starter #3
Did your "eliminator" NOT have wiring instructions??? The Yoshi does. If you cannot find them, pm me and I'll find mine and tell ya the wire connections I have. With the Yoshi I just spliced the two tag-light wires and that was all that was needed. Certainly, nothing was done with the tail-light/brake-light wiring at all. The latter isn't a part of the stuff one removes.
yes - all done now and working great - thanks
 
1 - 3 of 3 Posts
Top